کد مطلب: 118014
حلول ماه رجب، ميلاد امام باقر (ع) مبارک باد
تاریخ انتشار : 1394/01/31
نمایش : 1248
ميلاد با سعادت امام محمد باقر (عليهم السلام) ، شکافنده علم فرخنده باد.
پايگاه خبري تحليلي هفت چشمه،  ولادت با سعادت خورشيد علم، مخزن الاسرار توحيد، شکافنده معماهاى وجود، حضرت امام محمد باقر عليه السلام راتبريک مي گويد.
ابوجعفر، امام محمدباقر(ع) پنجمين آفتابي است که بر افق پرنور امامت، جاودانه درخشيد. زندگي پرنور و برکت آن حضرت، سراسر دانش و ارزش بود و از همين روي «باقرالعلوم»؛ يعني شکافنده دشواري‌هاي دانش و گشاينده پيچيدگي‌هاي معرفت ناميده شد.
ازديدگاه علماي شيعه و بسياري از علماي اهل سنت، امام باقر (ع) در زمان حيات خويش، شهرت علمي عالم‌گيري پيدا کرد و همواره در محضر ايشان، مراجعان فراواني از بلاد اسلامي حاضر بودند.
در فصول المهمه آمده است: آن حضرت را بدين لقب (باقر) مي‏‌خواندند زيرا علوم را مي‏‌شکافت و باز مي‏‌کرد. در صحاح آمده است: «تبقر، يعني توسع در علم‏». در تذکره الخواص نيز آمده است: او را باقر لقب داده بودند زيرا در اثر سجده‏‌هاي فراوان، پيشاني‏‌اش شکاف برداشته بود. برخي هم گويند چون آن حضرت از دانش بسيار برخوردار بود او را باقر مي‏‌خواندند.
دارم به دل ولاي تو يا باقر العلوم
بر سر بود هواي تو يا باقر العلوم
عهد ولادت تو و جشن و سرور ماست
جانم شود فداي تو يا باقر العلوم
ميلاد شکافنده ي دانش نبوي و وارث علم علوي، خجسته باد.
انتهاي پيام/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg